Grand Café `t heertje

Menu

Corona-update ’t heertje

Geachte gast,

Zoals u begrijp zal ook ’t heertje voorzorgsmaatregelen moeten treffen met betrekking tot het coronavirus. Dit heeft consequenties voor uw bezoek aan ons restaurant en/of terras. Door zo goed mogelijk naar de richtlijnen van het RIVM te handelen, proberen wij u en uw mede-gasten een zo ontspannen mogelijk bezoek te bieden.

Reserveren is ten alle tijden verplicht. Voor het terras en restaurant geldt de 1,5 meter regel en dienen alle gasten aan een tafel te zitten.

Onze kaart is kleiner dan u van ons gewend bent. Dit, omdat wij voorlopig met minder personeel staan en om ieder zijn of haar veiligheid te kunnen waarborgen. Zodra het weer mogelijk is, zullen wij weer ons volledige menu aanbieden.

Wij danken u voor uw begrip.
Team ’t heertje.

3 gangen keuze menu 32,-

Heerlijk een 3-gangen menu eten bij ’t heertje. Het principe is simpel: u kiest uit iedere gang een gerecht met keuze uit vis, vlees of vegetarisch. Bij alle hoofdgerechten wordt onze ambachtelijke dagverse friet geserveerd. Uiteraard zijn al onze gerechten ook gewoon los te bestellen.

Voorgerechten

= Vega

Hoofdgerechten

Bij alle hoofdgerechten wordt onze ambachtelijke dagverse friet geserveerd.

= Vega

Nagerechten

Reserveren

Reserveer direct een tafeltje bij ons in het restaurant. Zorg ervoor dat u optijd bent! Dan heten wij u van harte welkom!