Laden Evenementen

Grand Café `t heertje

Christmas with RE-generate 22 dec 2019 @ 18:00 - 21:00

Christmas show in ‘t heertje!

Om alvast heerlijk in de kerstsfeer te komen komt op zondag 22 December band RE-Generate live muziek spelen tijdens het diner. Re-Generate is van 18:00 uur tot 21:00 uur te zien in ‘t heertje

RE-Generate werd in 2016 opgericht en bestaat uit zangeres Miranda, gitarist Franklin, drummer Ronald en basgitarist Edwin, allen ervaren muzikanten met een diverse muzikale achtergrond. Het repertoire bestaat uit funky, soulful, jazzy muziek. Allemaal bestaande nummers uit de laatste decennia, voorzien van de bijzondere RE-Generate ‘sound and feel’. Een avond met RE-Generate staat voor een avond vol met muziek, dans en plezier.
Naast RE-Generate als band, is er ook ‘RE-Generate-acoustic’. Met zang, akoestische gitaar, bas en percussie wordt funky soulful jazzy muziek gebracht in z’n puurste vorm, van mooie ballads tot heerlijk swingende nummers. Ook ‘RE-Generate-acoustic’ staat garant voor muzikaal genieten!

Locatie

Grand Café `t heertje
Plein 2000 nr. 7
Huizen, 1271 KK Nederland
Telefoon:
035-8888988
Site:
https://www.grandcafe-heertje.nl/

Organisator

Ringo Prins
Telefoon:
035 – 8888988
E-mail:
info@grandcafe-heertje.nl
Site:
https://www.grandcafe-heertje.nl/

Reserveren

Reserveer direct een tafeltje bij ons in het restaurant. Zorg ervoor dat u optijd bent! Dan heten wij u van harte welkom!